Lediga lägenheter i Täby

Nu har jag bott i Täby med omnejd under de senaste 20 åren. Jag arbetar med vuxenstuderande och har därför haft väldigt många utländska immigranter och invandrare under mina 25 år som lärare. Många av dom har svårt att hitta lediga lägenheter i Täby, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på närheten till Stockholm och att det ligger väldigt nära havet men även Arlanda. Att hyra lägenhet i Täby kostar runt 11000 kr i månaden.

Fördelar med lägenhet i Täby

Förutom det jag nämnde tidigare med närhet till skärgården och havet samt flygplatsen på Arlanda, så är det konstaterat att Täby har väldigt bra och prisade skolor. Med hög nivå på utbildningar och undervisning kan du vara säker på att ditt barn får en bra start i livet. Detta säger jag inte bara för att jag är lärare själv utan det har konstaterats genom undersökningar att så är fallet. En annan positiv sak är att Roslagsbanan kommer att rustas upp och då slipper du byten när du ska ta dig in till Stockholm City. Flera bostadsprojekt har uppförts och satsats på under de senaste åren så bostäderna blir både bättre och fler.

Täby – en fin natur

Miljön i och runt omkring Täby är fantastisk! Det är inte bara skärgården och havet som är fantastiskt utan även alla naturområden kring Täby som myllrar av motionsspår, promenadstråk och utegym. Bara i Täby finns det över 400 föreningar där många av dessa bidrar till ett härliga fritidsaktiviteter. Det finns flera idrottshallar av alla dess slag, tillgång till ridning och golfbanor, men framförallt det som är gratis och alla kan njuta av, det som finns runt husknuten – skogen. Det som är skönt med att bo i Täby, förutom alla bra möjligheter till uteaktiviteter, är att Täby kommun arbetar hårt med att vi som bor här ska känna oss trygga. DET gillar jag, så fortsätt ditt lägenhetsletande här i Täby även om det kan ta lite tid.