Du letar efter Elman i Väst!

Innan du ens hunnit ställa frågan så vet jag att du letar efter Elman i Väst. Det är nämligen en bra elektriker i Borås som egentligen varenda kotte borde leta efter när man söker en pålitlig och proffsig elektriker. Oavsett om det gäller elbilsladdare, solcellspaneler, belysning eller en gammal hederlig elinstallation så vet jag att det är en bra elektriker i Borås att vända sig till.

Så nu ska jag berätta varför…

Roligt nog har jag faktiskt en fantastisk historia att berätta om den här bra elektriker i Borås. Jag sökte efter en elektriker som skulle hjälpa mig med fiberinstallation i mina hyreshus nämligen. Jag hade letat länge efter en elektriker i Borås som kunde göra jobbet snabbt och smidigt men framförallt till rimliga priser. Elman i Väst var det alla pratade om och jag var lite skeptisk. Varför vet jag inte, men detta fick jag verkligen äta upp.

Väl redo för att starta igång med installationerna av fiber i mina hus så skulle jag precis skicka ut lappar om att elektriker kommer vara på plats framöver i en vecka. Detta för att hyresgästerna behöver vara informerade om det kommer in människor i deras lägenheter vid installationen. Detta blev ju väldigt spännande när jag väl skulle sätta upp lapparna och jag inser att Elman i Väst redan varit där och installerat klart. För det första hade jag då tagit fel på datumet men dessutom hade dem gjort en veckas jobb (som vi hade räknat på med alla andra elektriker) på endast två dagar. Mina hyresgäster var såklart lite chockade eftersom det inte kommit någon varning, men samtidigt hade det gått så snabbt så dem knappt stördes. Så om detta inte är en anledning till att anställa Elman i Väst så vet jag faktiskt inte vad 🙂

Kommentarer är stängda.