En ny kontorsstol till syster

Snart fyller min syster år och det är alltid lika svårt att komma på vad man ska köpa för present till henne. Hon är tokig i Iron Maiden och har redan ett bibliotek av LP-skivor, CD-skivor, samlarprylar och hon har även alla skivorna nedladdade på Spotify. Hade tänkte köpa en biljett till årets Sweden Rock festival, men hon har redan hunnit boka en biljett genom en polare. Det enda jag kan komma på att köpa för tillfället är en ny skrivbordsstol. Hon har en sliten pall idag vid sitt skrivbord och den är inte vidare ergonomisk. Min syster arbetar hemifrån som manusförfattare. En skrivbordsstol blir nog bra, jag tror jag köper en nästa vecka.

Själv har jag ingen kontorsstol eftersom jag mestadels spelar datorspel när jag sitter vid mitt skrivbord hemma. Jag har istället en gamingstol som är extra bekväm. Gamingstolen var lite dyr, men den är så skön att sitta i så den var värd vartenda öre. Brukar spela World of Warcraft online på min PC. När jag var yngre blev det mest Mario Kart och Tennis på Nintendo. Jag hade även Nintendo Gameboy under ett par år, det var riktigt kul att spela på. Mitt favoritspel på Gameboy var Tetris.

Idag har jag köpt ny spolarvätska till bilen. Det blev 4 liter färdigblandad spolarvätska från Överskottsbolaget. När jag kom ut på parkeringen började jag fylla på med spolarvätska i bilen. Det blåste dock så in i bänken att jag fick avsluta projektet. Ska fylla på spolarvätskan när jag kommer hem ikväll istället. Skulle behöva byta ut mina torkarblad fram på bilen, jag tror att de blivit skadade på något sätt. När jag slår på vindrutetorkarna skrapar de mot rutan och för ett herrans oväsen. Ska att åka förbi Mekonomen under den kommande veckan och köpa ett par nya torkarblad.